Luksus rideweekend

Aktiv ferie eller forlænget weekend i den skønne langelandske natur.

Forlænget weekender i 2020 med ankomst om fredagen og afrejse om søndagen.

April             d. 24 – 26     der er stadig plads til 4 – 6 ryttere, denne weekend
Maj              d. 29 – 31
Juni             d. 26 – 28

Der er tale om ren forkælelse. Vi sørger for forplejningen, så du skal ikke lave andet, end nyde naturen fra heste ryg. Vi rider både i og omkring skovene ved Tranekær, på rolige og omgængelig Islandske heste. Vi rider i grupper på 4-8 personer og man er velkommen uanset om man er øvet eller nybegynder. Vi sammensætter dagene og turene, så det passer til gruppens niveau. Turene foregår ved vandet, på enge, i skov og i det åbne landskab.

Tur 6Tur 3Tur 2Tur 1

Programmet ser således ud:

FREDAG: Ankomst kl. 15.00 på Almindingen, hvor vi går ud og hilser på hestene og rider en lille tur og så er vi tilbage på Almindingen igen, ved en 17.30 tiden. Herefter kører I til Hønsehuset hvor I indlogere og hilser på Janne, som tager i mod jer. Denne aften, vil I få serveret en 2 retters menu, med efterfølgende kaffe og kage.

LØRDAG: I spiser morgenmad i Hønsehuset, herefter køre I til Almindingen, hvor vi mødes kl. 9.30. Vi rider tværs over øen og spiser frokost ved Stengade Strand. Vi vil komme forbi det meget smukke vådområde ved Botofte, hvor der i gamle dage var tørvgrave. Herefter var det i en del år traditionel agerjord, hvorefter man for nogle år siden, som en del af vandmiljøplanen besluttede igen at lade det oversvømme. Det har medført at der i de lavvandede søer er opstået et fantastisk fugleliv. Forventet hjemkomst mellem kl. 15.00 – 16.00. Lørdags aften, vil I få serveret en 3 retters menu, med efterfølgende kaffe og kage

SØNDAG: I spiser morgenmad i Hønsehuset, hvor I også pakker jeres baggage og tager med. Kl. 9.30 mødes vi på Almindingen. Vi rider denne dag langs vandet og besøger en farm, der har lamaer. På farmen er der mulighed for at købe uld, garn, sokker og trøjer, så det er en god ide at tage lommepenge med. Lamafarmen er også stedet, hvor vi spiser frokost og slapper lidt af og har du brug for en lille lur, så har vi slumretæpper med, til det formål. Hjemturen er gennem skoven og langs stranden. Forventet hjemkomst ca. kl 15.00-16.00 hvorefter vi siger tak for denne gang og på forhåbentligt gensyn.

Indkvartering og forplejning

2 km. Fra Almindingen ligger Hønsehuset som er et B&B, hvor vi har sørget for at booke jeres ophold. Hønsehuset er fra omkring 1900 tallet og ligger i smukke omgivelser lige ved siden af Tranekær slot og med Medicinhaverne og De gyldne gemakker inden for kort gå afstand. Hønsehuset ejes af ægteparret Janne og Palle. Janne vil være der i det omfang der er brug for det og så selvfølgelig ved indtjekning og udtjekning, samt måltiderne som Janne tilbereder og anretter til jer. Janne tilbereder alle måltiderne, som hun laver af friske råvare. I kan købe drikkevarerne hos Janne til café-priser, så de er rimelige. De har forskellige speciel-øl, sodavand, økologiske saft, vine og de sælger også pr. Glas. Linnede og håndklæder er incl. i prisen, det eneste i selv skal sørge for, er drikkevare til aftensmaden.

Pris for en Luksus rideweekend med forplejning er 4200 kr.

Ring eller skriv til Helle for mere information, eller booking, og passer ovenstående datoer jer ikke, så ring og hør for alternativer.

 

Hønsehus 3Hønsehus 2Hønsehus 1

Hønsehus 5Hønsehus 6Hønsehus 7

 

Rideweekend uden forplejning og overnatning.

Hvis du mere er ”gør det selv typen” så er der også mulighed for, at du booker turene hos os og så selv sørger for overnatning og forplejningen. Programmet for sådan en weekend, er det samme som beskrevet ovenfor, men du skal dog huske at tage madpakke og drikkedunk med på turene. Vi sørger for lidt forfriskninger undervejs, i form af drikkelse, frugt og lign.

I forhold til overnatningsmuligheder, så henviser vi til Emmerbølle camping, som ligger i kort afstand fra os og som tilbyder forskellige overnatnings muligheder.          www.emmerbolle.dk

Prisen for en rideweekend uden forplejning og overnatning er 2300 kr.

Ring eller skriv til Helle for mere information, eller booking.

 

Vi gør opmærksom på: at vores heste har en max bæreevne på 90 kg.