Luksus rideferie

Aktiv ferie eller forlænget weekend i den skønne langelandske natur.

Forlænget weekender i 2018 med ankomst om torsdagen og afrejse om søndagen.

Marts           d. 29 – 1  April
April             d. 19 – 22
Maj              d. 24 – 27
Juni             d. 21 – 24
August         d. 30 – 2  September
September  d. 27 – 30
Oktober       d. 18 – 21

Vi rider både i og omkring skovene ved Tranekær, på rolige og omgængelige islandske heste. Vi rider i grupper på 4-8 personer og man er velkommen uanset om man er øvet eller nybegynder. Vi sammensætter dagene og turene, så det passer til gruppens niveau. Turene foregår ved vandet, enge, skov og i det åbne landskab.
Overnatninger på Emmerbølle Strand Camping, en 4 stjernet campingplads kun 10 min. kørsel fra Stutteri Almindingen. Pladsen har et væld af faciliteter, såsom stort moderne fitnesscenter og 25 m2 opvarmet swimmingpool (åben ca. 1/6-1/9), hvortil der er fri adgang. Pladsen ligger helt ned til egen sandstrand. Der er mulighed for enten at bo i en hytte på 15 kvm. med køkke (ca. 40 – 60 m til sanitære faciliteter) eller en 30 kvm luksushytte med fuld havudsigt og eget bad og toilet.

HPIM06554270_1163187561264_1275092979_439804_1657284_n

Programmet ser således ud:

TORSDAG: Ankomst mellem 15 og 17 til campingpladsen og indkvartering i hytter. 17.30 ankomst på Almindingen, hvor vi går ud og hilser på hestene og rider en lille tur. Herefter går turen tilbage til campingpladsen, hvor vi sørger for en let aftensmad (det kan være en sandwich/suppe eller lignende, alt efter årstiden). Derefter kaffe/te samtidig med, at vi ser en video og fortæller om den islandske hest.

FREDAG: Der spises morgenmad hjemmefra i hytterne på campingpladsen, husk madpakke og drikkedunk til dagens tur. Campingpladsen har et velassorteret minimarked, hvor der kan købes morgenbrød, pålæg osv. til rimelige priser. Kl. 9.30 mødes vi på Almindingen. Vi rider denne dag langs vandet og besøger en farm, der har lamaer. På farmen er der mulighed for at købe uld, garn, sokker og trøjer, så det er en god ide at tage lommepenge med.
Lamafarmen er også stedet, hvor vi spiser frokost og slapper lidt af, inden vi vender næsen hjemad gennem skoven og langs stranden. Forventet hjemkomst mellem 15 og 16.For dem der har lyst, er der mulighed for at få en dukkert i poolen, eller måske bare ligge i solen og slappe af efter dagens ridetur.

LØRDAG: Der spises morgenmad hjemmefra i hytterne på campingpladsen, husk madpakke og drikkedunk til dagens tur. Vi mødes på Almindingen kl. 9.30. Vi rider tværs over øen og spiser frokost ved Stengade Strand. Vi vil komme forbi det meget smukke vådområde ved Botofte, hvor der i gamle dage var tørvgrave. Herefter var det i en del år traditionel agerjord, hvorefter man for nogle år siden, som en del af vandmiljøplanen besluttede igen at lade det oversvømme. Det har medført at der i de lavvandede søer er opstået et fantastisk fugleliv. Forventet hjemkomst ca. kl 15-16, hvorefter der er afslapning på campingpladsen.

SØNDAG: Der spises morgenmad hjemmefra i hytterne på campingpladsen, hvorefter vi mødes på Almindingen kl. 9.30. Denne dag rider vi en to timers tur i den skov, der ligger tæt på stutteriet. Skovene Ravnebjerg og Åsø er gammel herregårdskov. Herregårdskoven er kendetegnet ved de mange meget gamle træer, vi møder på turen. Vi er hjemme igen ved middagstid, hvor der bliver tid til at sige farvel for denne gang.

Forkæl dig selv med en luksus rideferie

Kunne du tænke dig lidt forkælelse, så tilbyder vi, at sørge for forplejningen, så skal du ikke lave andet, end nyde naturen fra hesteryg.
Fuld forplejning er incl. 3 x morgenmads buffet, serveret i rytterstuen, 2 x frokost serveret i naturen og 2 x aftensmad. Generalen er vores lokale spisested og de sørger for frokosten i det grønne samt aftensmaden som vi får serveret i deres hyggelige Restaurant, som er meget speciel. Den ligger lige foran Tranekær Slot i den gamle heste stald. Bygningen er bevaret, og det giver en helt speciel stemning, når man sidder i de gamle hestebåse og spiser. Transporten til og fra campingpladsen om aftenen, sørger Helle for.
En frokostplatte kunne feks. bestå af: Bræt fra Generalens landkøkken som kunne være: Peber og fennikel gravet laks – vores sild i dild – røget filet af okse – landpate af kalv og gris – lun grillet unghane i svampe i løg – Danske oste og frugt i vin. Hertil serveres der, øl og vand og en snaps, hvis man er til det, samt kaffe og lidt sødt. Aftensmaden består af 3 retters landmenu, serveret på Generalen med velkomstdrink og deres egne små snack – incl. vinmenu og kaffe. Hvis du vil se hvad de ellers har at byde på, så gå ind på deres hjemmeside og bliv inspireret.

http://housepichardt.dk/

Rideturisme-279Rideturisme-405
Pris per person for pakken incl. lån af hest, guidet ture samt overnatning i hytte:

Ved 2 personer i lille hytte                                                                                                              3395,-
Ved 4 personer i lille hytte*                                                                                                            2995,-
Ved 2 personer i stor hytte med havudsigt, badeværelse og 3 soverum                                       3695,-
Ved 4 personer i stor hytte med havudsigt, badeværelse og 3 soverum*                                      3095,-
(*incl. Sengelinned og håndklæder)
Forplejning ifb. med valg af Luksus rideferie                                                                                 2000,-

Det vil også være muligt at bestille ture/pakker, hvor man medbringer egen hest. Priser for dette aftales individuelt alt efter, hvordan programmet sammensættes.
Booking til Emmerbølle Strand Camping på info@emmerbolle.dk eller 62591226 Vi sætter jer i forbindelse med Stutteri Almindingen, hvor I taler om rytterniveau osv. Ring også gerne, hvis I har specielle ønsker, vi er meget fleksible og kan imødekomme det meste. www.emmerbolle.dk