Junior Lejr

Stutteri Almindingen og Feriepark Langeland, Emmerbølle Strand Camping, kan nu i samarbejde tilbyde en helt unik mulighed for at holde familieferie samtidig med, at hestetossede børn i alderen 10-16 år, kan deltage i junior ridelejr.

Ridelejeren 2018 foregår på Stutteri Almindingen ved Tranekær fra onsdag til lørdag i uge 27. Øvede ryttere er også velkomne. Dagene vil have forskelligt indhold, bl.a. omhandlende hestens pleje, pudsning af sadel og hovedtøj, undervisning i hold på bane og turridning i skov og ved strand.

Dagen starter kl. 10.00 og slutter kl. 15.00. om lørdagen slutter vi kl 13.00. Madpakke skal medbringes hver dag, og forældrene skal selv sørge for transport mellem de to steder ca. 10 minutters kørsel. Frugt og drikkelse i løbet af dagen, er med i prisen.

Rideturisme-428Rideturisme-240

Børnene bor med deres familier i Emmerbølle på den 4* campingplads, hvor der er kæmpe 25 m2 opvarmet swimmingpool og masser af aktiviteter, med aktivitets leder hver dag. Man kan komme med sin egen campingvogn eller bo i hytter. Der er forskellige typer af hytter, lige fra mindre overnatningshytter til store luksushytter med havudsigt. Alle hytterne kan ses, på campingpladsens hjemmeside.

Pris for deltagelse i ridelejren på Stutteri Almindinger er 1800,- pr barn. Deltagelse bookes og betales direkte til Stutteri Almindingen.

Priseksempler på overnatning på Emmerbølle Strand Camping:

Eget telt/campingvogn alt inkl. pr. person pr uge.                                                700,-
3* hytte  alt inkl. for hele familien i en uge.                                                         3999,-
5* hytte med havudsigt for hele familien. lørdag til lørdag.                                 6500,-

Ophold på Feriepark Langeland bookes og betales separat til,  Emmerbølle Strand Camping på info@emmerbolle.dk eller 62591226

Emmerbølle Strand Campings hjemmeside er: www.emmerbolle.dk

Vi glæder os til, at give jer en fantastisk familie ferie på Langeland.

Emmerbolle_Strand_Camping_Aktiviteter_2010 (13)Billeder 2 178