Weekendkurser og undervisning

Undervisning

Kristian  underviser ryttere på alle niveauer. I undervisning bliver der taget udgangspunkt i rytterens ønsker og hestens alder/ uddannelses niveau.

Generelt i undervisningen lægges der vægt på at hesten reagere på så små hjælpere som muligt, og vigtigt af alt at hesten forstår rytterens hjælpere korrekt. Rytteren skal side korrekt på hesten for ikke at forstyre hestens balance.

30 min ene undervisning koster 200 kr + kørsel.

Er du interesseret i undervisning eller har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kristian.

Tlf. 41321305  Mail kristiantofte@gmail.com

Weekendkurser i 2019

I løbet af foråret og sommeren 2019 vil vi tilbyde weekendkurser hjemme hos os på Stald Almindingen.

Datoerne bliver som følger:
29.-31. marts
19.-21. april
17.-19. maj
28.-30. juni

Kurserne skal ikke nødvendigvis ses som et forløb, det er op til dig om du vil deltage i én eller flere weekender. Kurserne vil strække sig fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag, og ideen er, at vi har god tid til at spotte problemer, teste forskellige løsninger og lægge en fremadrettet plan.
Fredag ser vi hestens niveau og prøver den.
Lørdag og søndag er der ene undervisning á 40 minutter, og i frokostpausen vil vi vise hvad vi for tiden selv træner med nogle af staldens heste. Lørdag aften vil vi gennemgå video fra dagens undervisning.

Vi har begge mange års erfaring med at hjælpe ryttere til at nå deres mål, det være sig konkurrenceryttere som stræber efter medaljer, skovturs ryttere som ønsker en mere smidig hest, eller ryttere som har gangarts- eller adfærdsmæssige udfordringer med deres hest.

Pris: 2000kr
Inkluderet i prisen er opstaldning (i boks eller på fold) af din hest samt morgenmad, frokost og aftensmad. Der findes mange muligheder for at booke overnatning i nærområdet.

Skriv til os hvis du vil høre nærmere eller ønsker at tilmelde dig.

Dennis Hedebo Johansen: 22826338  mail: dennishedjo@yahoo.dk

Kristian Tofte Ambo: 41321305  mail: kristiantofte@gmail.com

Kristian 1Dennis 1