ISI CUP stævne på Margretehof i Sverige

Kristian og Emilie var til stævne på Margretehof islandshestecenter i Sverige.

Kristian havde sin nye stævne hest med, Tónn frá Ólafsbergi, det var parrets stævne debut. Kristian og Tónn stillede op i 5.1 hvor de red et sikkert program, og red sig ind på en foreløbig 1. plads med 6.80 i snit i udtagelsen. I finalen var der nogle små fejl, til trods for det, endte de på en 1. Plads med 6.52.
Emilie havde Sól-Lilja fra Langtved med til stævnet, de havde også deres stævne debut i 5.1. I udtagelsen kiksede passen lidt, dog kom de lige med i b-finalen. I b- finalen forbedrede parret deres ridt, og endte som nr. 2 i b-finalen og fik blandt andet op til 6 for pas.
Til hvert WRL stævne bliver der udnævnt en senior og en ungrytter til FEIFs liste over “good and harmonious riding”. Til dette stævne var Kristian så heldig at blive udnævnt, for god og harmonisk ridning. Det er et stort skulderklap, som er med til at gøre glæden til de næste stævner endnu større!
IMG_0531
IMG_0529
IMG_0530
Udgivet i 2015